تعجب جهانی از شکنجه زندانیان در اوین

انتشار تصاویر شکنجه زندانیان در اوین تعجب جهانی را به دنبال داشته است. گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل به گشنیز گفت: «تا به حال هیچ کس نمی‌دانست که در زندان اوین ممکن است نازک‌تر از گل به زندانیان گفته شود و چنین تصاویری بسیار با تصور قبلی همگان متفاوت است. احتمال ساختگی بودن این ویدئوها را نباید نادیده گرفت.»

یک منبع آگاه دیگر نیز گفت: «به خدا هیچ کس تا به حال فکرش را هم نمی‌کرد که ممکن است در اوین از این کارها بکنند و حالا با انتشار این تصاویر دیگر همه چیز تغییر خواهد کرد.»

گفتنی است پیش از این بارها هزاران نفر اعم از بقال و نجار و استاد دانشگاه و وکیل و قالپاق دزد و قواد و فعال حقوق بشر پس از رفتن به اوین گفته بودند که آنجا آدم را کتک می‌زنند و فحش می‌دهند، ولی هیچ کس این حرف‌ها را باور نمی‌کرد.

دکتر محسنی اژه‌ای انتشار این تصاویر را یک دهن کجی به قوه قضاییه دانست و گفت دشمنان می‌خواهند شیرینی تبرئه قاضی مرتضوی به خاطر کشتن سه نفر در کهریزک را در کام نظام جام زهر کنند.

وی افزود ما با دقت، قاطعیت و قساوت با خاطیان انتشار تصاویر برخورد خواهیم کرد.

بیان دیدگاه