عیسی کلانتری: از کودکی به خاطر خایه‌های سترگم بولی شده‌ام

ریاست محترم سازمان حفاظت محیط زیست در آیین رونمایی کتاب «سبزی مزبله؛ چگونه دختران زیبا را دوستدار طبیعت بار آوریم» تاکید کرد که مساله محیط زیست یک مساله فرهنگی است که باید از سنین کودکی آن را به کودکان آموزش داد.

دکتر کلانتری گفت: «متاسفانه مربیان مهد کودک و آمادگی در نسل‌های قبلی بسیار کم کاری کردند و ما امروز شاهد هستیم مهندسان و مدیران منابع آبی در جامعه بار آمده‌اند که در کودکی به آنها روش‌های بهینه استفاده از ذخایر آبی، خطرات استفاده بیش از حد از منابع زیرزمینی و همچنین تاثیرات منفی سدسازی‌های گسترده بر اقلیم آموزش داده نشده است و حالا اینها با همان ذهنیت غلطی که از دوران مهد یا حداکثر دبستان در آنها شکل گرفته به مقام‌های بالای مدیریتی می‌رسند و تصمیماتی می‌گیرند که پیامدهای فاجعه باری دارند.»

دکتر کلانتری افزود: «وقتی شعر کودکانه ما این است که گندم می‌کاریم همچین و همچون گل گندم، یا اینکه گندم رو کی می‌خوره، گندم رو موش می‌خوره و سایر ترانه‌هایی که تحت تاثیر سرودهای حزب توده و صمد بهرنگی در کانون پرورش فکری بوده، که ریشه همه اینها به تفنگ و گل و گندم برمی‌گردد، خب ما بیهوده داریم برای کودک گندم و سیاست خودکفایی کشاورزی را رمانتیزه می‌کنیم. بعدتر چه طور از این کودک انتظار داریم سد نسازد و نخواهد باتلاق جازموریان را تبدیل به کشتزار برنج نکند؟»

وی تصریح کرد: «سنت‌های مبتنی بر سوخت‌های فسیلی، مانند چهارشنبه‌سوری، وابستگی کودک به شیوه‌های ناپایدار مصرف انرژی را افزایش می‌دهد.»

ریاست محترم سازمان حفاظت محیط زیست و دارنده نشان درجه ۳ وقاحت از ریاست محتر جمهور، با ذکر خاطره‌ای از کودکی خود تاکید کرد که با سیاست‌های غلط باید از همان کودکی مبارزه کرد.

او گفت: «من از همان کودکی در برابر سیاست‌های غلط آمایش سرزمین و مدیریت آب ایستادم. البته شجاعت من و خایه‌های سترگی که از خویش نشان دادم در ابتدا برای من دردسرساز شده بود. هم مربی‌های مهد مرا مسخره می‌کردند که چرا یک بچه مافنگی چسو گنده‌تر از دهنش حرف می‌زند و هم بقیه بچه‌ها از روی حسودی مرا بولی می‌کردند و با سوزن به فتق من می‌زدند تا بترکد.»

وی افزود: «همان طور که شهید مطهری در کتاب اروس و تمدن می‌گوید سکسوالیته کودک از همان سنین کوچکی شکل می‌گیرد و من به واسطه سوزن‌هایی که در خایه خوردم پوستم کلفت شده و به این راحتی در برابر آلایندگان محیط زیست که می‌خواهند با بند کردن به مسایل انحرافی مرا تخطئه کنند تسلیم نخواهم شد.»

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s