یکی از مهمانیهای اخیر در گی کلاب هاوس مهمانی ویژه داشت.
به گزارش خبرنگار گشنیز جامعه دگرباشان که خطرات اعدام و ویروس اچ آی وی و شاهد انگزنی، حتی از جانب کتب مقدس در قالب داستان قوم لوط بوده، حال باید سبک زندگی خود را در معرض خطر کووید هم ببیند.
اما دگرباشان و رنگین کمانیان در جهت ادامه مبارزه برای جهانی دیگر پارتیهای خود در کلابهای زیرزمینی را ادامه میدهند. صحنه برگزاری این مهمانیهای خاص در تهران بسیار ویژه است و ترکیبی از لاکچری، مُد و هنر اعتراض را به هم پیوند میزند. پروتکشن این مهمانیها را اتحادیه پااندازان قم به عهده گرفته است و شخص فرید مدرسی لیست مهمانان را چک میکند.
در یکی از پارتیهای اخیر یکی از کلابهای لواسان مهمانی ویژه حضور داشت. فائزه هاشمی، که بعد از گوگوش، شیرین نشاط و نوشآفرین به عنوان آخرین ملکه پرفورمنس ایران شناخته میشود. در حالی که پارتی به طور معمولی ادامه داشت و کسی انتظار نداشت که جز نوای جَز، با همراهی گروه پالت و چارتار، از گلوی فائزه صوتی برخیزد، اما او، که آشکارا احساساتی شده بود و صدایش میلرزید، میکروفون را به نیش کشید و رازی را فاش کرد.
فائزه هاشمی گفت از دیدن اینکه جامعه دگرباش اکنون به وضعیتی رسیده که میتواند مهمانیهای لاکچری خود را در لواسان داشته باشد مایه خرسندی است. او گفت شنیده که آیتالله آملی لاریجانی هم کلاب لاکچری خود را به راه انداخته است.
فائزه گفت: «از زمانی که مرحوم امام کلاب کوچک و محقرشان را در جماران احداث کردند تا کنون مسیر درازی پیمودیم. در زمان شاه یک رژیم هترونورماتیوی بر نظام جنسیت در ایران حاکم بود اما به مدد انقلاب اسلامی ما این هژمونی را شکستیم. امام گفته بود بسیج مدرسه عشق بود. با این وجود نظام ما هم کاستیهایی داشته است. من از اینکه امروز میبینم آقایان طلاب این طور آزادانه پارتی میکنند خوشحالم. اما باید بگویم این صحنه پارتیهای آزادانه نیمه تاریکی هم دارد. نیمه تاریکی که مردان جوان را برای شکل بدنشان تحقیر میکند و شما را میخواهد در قفسهای هویتی جدیدی بیندازد. اجازه بدهید با شما رازی را در میان بگذارم. همین جامعه طلاب دگرباش با تمام آزاداندیشی تحمل نان باینری بودن بابا را نداشت. حتی امام فتوا داد که ایشان در صورت تمایل میتواند تغییر جنسیت بدهد، اما نمیشود این طور جندر فلویید باشد. توجه کنید: به ایشان گفتند میتوانید دودول خود را قیچی کنید اما نمیشود یک روز خود را زن بیابی و یک روز مرد و یک روز جایی بینابینی. این دشواریهایی بود که بابا به عنوان پدر معنوی اعتدال و میانه روی در اجراگری نقشهای جنسیتی با آن روبرو بود.»