واردات سیب فرانسوی و لیموترش به ایران

حسین مهاجرانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شمال استان تهران در مورد وضع بازار میوه و تره‌بار اظهار داشت: افزایش قیمت بر بازار میوه و تره‌بار را به شکل محسوس شاهد نیستیم.

وی تصریح کرد: بازار میوه و تره‌بار از طریق کمیته بازرسی اتحادیه به دقت رصد می‌شود و با مخالفان برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

مهاجرانی با تأکید بر اینکه ازجمله اقلام وارداتی به داخل کشور لیموترش است، اضافه کرد: متأسفانه لیموترش هم در بحث واردات به تولیدات داخل کشور زخم زده است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار استان تهران ادامه داد: بیش از 40 هکتار از اراضی کشت لیموترش در داخل کشور داریم و بیش از یک هزار و 400 تن لیموترش در اقصی نقاط کشور به‌ویژه شیراز کشت می‌شود.

مهاجرانی با اشاره به اینکه نه‌تنها لیموترش بلکه سیب هم از اقلام وارداتی است، تصریح کرد: بالغ‌بر 900 هکتار اراضی تولید سیب باکیفیت در کشور وجود دارد و در سال‌های قبل به میزان 3 میلیون و 300 هزار تن سیب در کشور از این اراضی برداشت شده است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار استان تهران با بیان اینکه متأسفانه سیب فرانسوی در بازار به مردم عرضه می‌شود، اضافه کرد: باغداران تولیدکننده سیب از این جریان آسیب‌هایی جدی دیده‌اند.

 

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s